Over 435.4K Daily Active Readers:

Menu

Pageant Image

Miss Norway 2020

Pageant System:
Pageant System Image
Miss Norway
Date of Event: 8 Aug 2020 - 8 Aug 2020
Event Location: Norway
Claim This Profile

Pageant Information

Gratulerer til alle 18 semifinalister som har gått videre i Miss Norway 2020.

Nærmere 100 var påmeldt årets konkurranse. 28 fullførte misseskolen som er obligatorisk for å gå videre i konkurransen. Av de går nå 18 utøvere videre til semifinaleløpet.

Dommerne har vurdert bildene som er levert av utøverne, aktivitetene til hver enkelt, og om hver utøver kan presentere seg selv på en tillitsfull og god måte i blogger, sosiale medier og pressen.

Det er en klar utfordring i å trene inn høye hæler. Man må gå i slike slike sko 12-18 timer i strekk i flere uker forteller tidligere vinnere i Miss Norway om deltagelse i internasjonale konkurranser. Dermed har dommerne sett på om utøvere kan stå i slike sko på innleverte bilder. Bilder i treningstøy gir en indikasjon om man er i form til de fysiske anstrengelsene i dager og uker.

Dermed har dommerne vurdert mer enn aktiviteter med blogging, foto, presse, sponsoroppdrag og veldedig arbeide. De har sett om hver utøver klarer å mestre lange dager med øving og representasjon i konkurranser. Samt at man er gode i kommunikasjon. Da må man være godt trent.

Flere i konkurransen sier det er utrolig morsomt med alle aktivitetene i konkurransen. Med oppgavene som gjøres og den oppmerksomhet aktivitetene gir. Foto, blogging, presse og sponsorarbeid er helt sentralt i å konkurrere. Der man representerer hjemstedet og hjemlandet på best mulig måte, som en god rollemodell.

Catwalk-kurs holdes 1. og 8. mars klokka 09:30 til 17:00 på Åpen scene i Oslo. Det gir poeng for alle i konkurranse og er åpent også for andre, f.eks de som vurderer å delta i Miss Norway 2021. Interesserte får mer informasjon her: fixme epost.

Det vil holdes flere kurs i salg av sponsoroppdrag med markedsføring i sosiale medier. Dette gir utøvere i Miss Norway unik erfaring i hvordan næringslivet fungerer i praksis.

Miss Norway Helene Abildsnes og Miss International Norway Henriette Jacobsen Hauge vil fortelle om sine erfaringer i internasjonale konkurranser.

Vi vil starte billettsalget til finalen. SMS-stemmer kommer på lufta slik at du kan stemme på din favoritt og påvirke resultatet.

Uka etter påsken fredag 17. april vil alle levere videopresentasjon til finaleuttaket.

I begynnelsen av juni arrangeres beauty-camp hvor alle finalister skal øve på finaleshowet. Vi vil også ha møte med de som vil bistå gjennomføringen av finalen.

Finalen i Miss Norway vil gå av stabelen i begynnelsen av august.

Som man ser er Miss Norway en konkurransen som går over nesten et helt år med fullt av aktiviteter. Flere som nå går til semifinale har konkurrert i Miss Norway i tidligere sesonger. Dette for å forberede seg til mulig internasjonal deltagelse, hvor man konkurrerer i over en måned. Da kommer all trening og forberedelser med aktiviteter godt med.

Vinner av Miss Universe i 2015, Pia Wurtzbach konkurrerte i tre år på rad før hun vant den nasjonale konkurransen på Filippinene, og gikk videre til Miss Universe som hun vant. Wurtzbach har siden hun var i tenårene jobbet som modell og forsørget moren og broren. Det viser at deltagere og vinnere i Miss Universe er kvinner med enorme ressurser. De er selvstendige og uavhengige kvinner.

Det er stor interesse internasjonalt for skjønnhetskonkurranser. Miss Universe er sammen med Miss World et av verdens mest sette realityshow på TV. De er størst ved siden av Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix). Deltakerne fra over 100 land trener i flere år for å konkurrere nasjonalt. Miss Universe TV-sendes i 160 land til over 650 millioner seere. I USA sendes Miss Universe av Fox News, landets største tv-kanal.

Vi ønsker alle 18 semifinalister lykke til videre med aktiviteter fram til finaleuttaket og mulig finale. De som ikke har gått videre i denne omgang, er ønsket velkommen tilbake som utøvere i 2021-sesongen. Påmeldingen er allerede i gang.

How to compete in Miss Norway?

What are the phases of competition?

Swimsuit/Fitness, On-Stage Question, Interview, Evening Gown

Age range

18 - 28 years

State where the pageant is held?

Akershus, Aust Agder, Bergen, Buskerud, Finnmark, Hedmark, Hordaland, Moere og Romsdal, Nord Trondelag, Nordland, Oestfold, Oppland, Oslo, Rogaland, Soer Troendelag, Sogn og Fjordane, Stavern, Sykkylven, Telemark, Troms, Vest Agder, Vestfold, Østfold

Message

Rating & Comments

+ Leave a Review & comment
X